SISLEY CREME REPARATRICE RESTORATIVE HAND CREAM

Ik krijg altijd zodra het najaar begint zulke droge en trekkerige handen.
Ik was dan ook echt vaak op een dag mijn handen maar zomers heb ik hier vrijwel geen last van.
Het is dus echt een must voor mij om mijn handen goed te verzorgen in deze huidige periode.

En vooral wanneer de winter gaat beginnen!
Zoals jullie weten gaat mijn voorkeur niet echt uit naar een handcreme van de kruidvat. 
Dit pareltje van Sisley is dan ook degene die ik jullie vandaag laat zien.
Het gaat om de Creme Reparatrice Restorative handcreme.


Een intensief hydraterende en voedende crème en een huidverzorging voor mooiere en sterkere nagels in één. De complete formule werkt op alle fronten om de huid te hydrateren, voeden, herstellen en beschermen.
 Een duo van hydraterende actieve ingrediënten (een biosaccharide-oplossing en plantaardige suiker) zorgt ervoor dat er voortdurend water wordt vastgehouden in de huid. Kastanje-extract verbetert de barrièrefunctie van de huid zodat het water beter wordt vastgehouden in de kern van de opperhuid.

Daarnaast bevat de formule een cryoprotectant, geïnspireerd door het natuurlijke afweersysteem van de huid en het resultaat van expedities naar Antarctica, die ook bijdraagt aan een betere hydratatie van de huid. Crème Réparatrice Mains zorgt niet alleen voor comfortabel aanvoelende en goed gevoede handen, maar maakt bovendien de nagels mooier door de nagelriemen te verzachten en de nagels sterker te maken. Voor perfect verzorgde nagels.
De verrassende textuur voelt licht en romig aan bij het aanbrengen voor een direct comfortabel gevoel. Het product plakt niet, laat geen vettig laagje achter en heeft een poederachtige finish.

As we speek staat hij op min bureau zodat ik tussen het schrijven en editen van foto's door mijn handen kan verzorgen!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM