SKINCARE TREATMENT BIJ BLUSH CLINIC GRONINGEN


Ik onderging afgelopen weekend een heerlijke gezichtsbehandeling bij Blush Clinic Groningen.


Er zijn 2 vestigingen van Blush Clinic. Een vestiging in Eelde en ook een in het centrum van Groningen.
Voor mij natuurlijk een perfect moment om er een gezellig weekendje met vrienden en familie van te maken en dit te combineren.
Edwina de eigenaresse heeft Blush in 2012 opgericht. Een bedrijf dat zichtbaar erg groeit en ik vindt het verhaal en motivatie van Edwina als eigen ondernemer ook erg inspirerend!

Bij Blush Clinic geven ze aan verder te kijken dan een reguliere schoonheidsbehandeling. Ze gaan samen met de klant een behandeltraject aan, waarbij het ultieme doel huidtransformatie is.Wat een prachtige salon viel me op! Veel zacht roze (ik hou er van!) en 2 behandelkamers. 

Ik kreeg een warm ontvangst van Nienke. Deze vakkundige gediplomeerde schoonheidsspecialiste is bekwaam in een hele reeks behandeltrajecten. En dit was te merken! Ik kreeg een behandeling helemaal op mijn huid aangepast.
Dit is zo belangrijk. Iedere huid is anders en heeft andere behoeftes. 
Wat voor huidtype heb ik dan? Vaak denk je wel het een en het ander te weten, maar met de juiste apparatuur kom je er echt achter. En dat liegt er niet om! Heel interessant.


 Als allereerst ging ze mijn huid analyseren met Observ.

 Aan de ene kant hecht Nienke de tablet aan het apparaat en daarna ging ik er met mijn hoofd aan de andere kant in. Ik moest mijn ogen dicht doen en er werden foto's gemaakt.

Hier kon je zien wat de uitkomsten waren! 6 foto's waarbij alles zichtbaar is en gemeten wordt.
We bespraken samen wat voor mij het beste zou zijn. Ik bleek een iets gecombineerde huid te hebben waarbij we alles weer mooi in balans wilden brengen.

We begonnen met het reinigen van de huid. Heerlijk met producten van mijn favoriete merk Dermalogica!
Daarna kreeg ik een peeling afgestemd op wat mijn huid aankon. Gekozen voor een mesopeel van Mesoestetic om de hoornlaag te verdunnen en de huid te balanceren


En toen kreeg ik een complete bindweefselmassage! Ik had dit nog nooit ervaren.
Dit voelde ik wel hoor, maar het was niet onprettig! Nienke had hiervoor hele specifieke technieken.
Lees HIER meer over hoe dit in zijn werk gaat.
Daarna kreeg ik een heerlijk vochtinbrengend serum in gelvorm waarbij hyaluronzuur in verschillende vormen en moleculaire gewichten gecombineerd wordt zodat het ook in de diepere huidlagen word opgenomen.
Toen kreeg ik een collageenmasker met een plumping en brightening effect. Deze bleef ongeveer een kwartier op mijn gezicht zitten en hier werd ook de ELT lamp gebruikt.

 Tot slot kreeg mijn gezicht de nodige verzorging op (toner, dagcreme, oogcreme etc)

Het eindresultaat, wat een glow! Een heel gezond doorbloed gezicht die straalt, precies wat ik als doel had. En niet alleen die dag maar tot aan het schrijven van dit bericht zie ik er nog steeds zo uit.
De komende dagen ga ik zelfs even zonder make-up door het leven ;)

Een hele fijne ervaring en zeker aan te raden om hier een bezoekje te brengen! Je merkt dat je in goede handen bent bij experts die willen dat jij op langer termijn resultaat ziet.

Wil je meer weten over Blush Clinic? 

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM